känn ingen sorg

hej! ska snart på bio med Lina och se Känn Ingen Sorg igen, den är så himlans bra! ser ut lite såhär då, och det regnar. Mitt favoritväder. Och dessutom har David Bowie släppt fyra nya låtar!!! hur bra som helst! 

Oh, when we were seventeen

Min BD-väska har gått sönder ännu mer, så jag måste rota fram symaskinen och fixa det. Men orkar jag? Nej. Ikväll ska jag på dubbeldejt med Tim, Linnea & Daniel, vilket kommer bli hur bra som helst! Men ibland önskar jag att jag var sjutton-arton år och dansade runt på söders gator med en rödvinsflaska i ena handen och Lina i andra. Livet var fint då, visserligen är det väl rätt fint nu i dagarna med, men ändå. Ibland saknar man det gamla. Typ Indie-luggen och de randiga tröjorna, festivalsommar och fika på string. 

Hello, Mr Franco

 
Har så mycket att säga men inget att sätta ord på. Men det är väl så man ska börja en mening. Här är min drömman, ska önska mig honom i födelsedagspresent. Igår var sjukt bra, först god choklad och kaffesmakande öl på Brew Dog, och sen dansa på svartklubb. ALLTSÅ JAG FÖRSTÅR INTE HUR MAN KAN VARA SÅ PERFEKT vill också vara snygg. 

mais oui

 
Drömmer. Vill ha dig, vill ha dig i en säng på en vindsvåning i Paris med utsikt över eiffeltornet, kyssar, ditt kaffe på handbrygg och frukost på sängen. Hålla handen på gatorna, gå i din famn över broar, stanna i gatuhörn och attackkyssas och sen gå vidare igen och kan inte sluta le. Du lyssnar intensivt på vad jag har att säga, vi skrattar, du får mig att skratta,och jag får en vit ros.
Vaknar morgonen därpå av att vinylspelaren spelar en fransk mysig jazz och du har återigen gjort kaffe till mig, vilket alltid smakar lika ljuvligt. De vita gardinerna är halvt dragna åt sidan, för lite solljus måste ju komma in.

kan sitta och drömma om paris på sommaren hur länge som helst, så tänker sluta nu, innan ni blir för uttråkade. adieu      
 

ensamheten 
Hej. Livet här, både på ont och gott. Vi myste och kysstes, vi promenerade och jag fick en hejdåkyss och ett "vi ses snart igen?" och jag svarade "hemskt gärna" och jag vet inte om han gillar mig eller inte men det verkar så. Jag hopppas det så himla mycket, för du är så fin och kysser så bra. ååh jag vill bara ha någon att hålla handen med, någon som möter mig utanför skolan med en varm trygg kram och ett leende på läpparna. Håller en kopp kaffe åt mig och dricker den långsamt tillsammans med honom i oktoberkylan. 
Ursh, kärleken är hopplös, vill inte ha de här lekarna, vill bara känna mig trygg med dig men hur ska jag bli tillräcklig för att du ska vilja kalla dig för 'min'? 

jag kan ingenting om kärlek men jag märker att jag faller för dig ändå

åååh är så peppad på att dricka drinkar på TGIF och sen Kristian Anttila ikväll. Det kommer bli askalas! 

en liten lista

Vilken dag är det idag?
Det är lördag, pepp på Kristian Anttila ikväll med ett gäng fina personer. 

Vad ska du göra ikväll?

Som sagt, Kristian Anttila och festa! 

Säg två bra uttryck:

Askalas! och Absolut! 

Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
Den skulle bestå av mina finaste personer, hångel, vin/öl och vinylskivor. Det där sprakandet, finns inget bättre ljud. Och självklart mysa med katten och röka för många cigaretter. 

Vad blir du glad av få höra att du är?
Jag blir glad när folk säger att jag är fin fast jag känner mig som den fulaste personen i världen. 

Känsla prick nu.
Bakisångest. Uttråkad. Vill träffa min Linnea nu! 

Vem saknar du?

Min Mamma, även fast vi sågs alldeles nyss, men hon är så fin. Och så saknar jag Therese!

Något som är asbra att ha:
Min vinylskivssamling, men den ska växa! 

Vad är du bra på?


Att sjunga falskt, lära mig låtar efter att ha hört den tre gånger, rita och ta kort. 

Vad vill du ha?
En sångröst. 

Vad tycker du är roligt?
Att vara med mina vänner, oavsett vad vi gör så kan vi skratta åt allt.

Vad är du dålig på?

Jag har inget tålamod alls och vill gärna att tiden ska gå snabbt. 

Hur ser du ut när du är nyvaken?

 

Typ såhär.

Vem är du kär i just nu?

Jag är inte kär just nu, även fast jag önskar att jag var det.. 

Vad var det senaste du skrev i Word?

skriver inte i Word

Får vi se hur du ser ut nu genom webbkameran?

 Typ såhär. Hänger i sängen. 

Topp 6 artister enligt ditt Spotify?
Veronica Maggio
Grimes
Håkan Hellström
David Bowie 
Amon Tobin
Kristian Anttila

Vad läser du nu?

Läser inte.. tyvärr. Önskar jag hade tålamodet att avsluta Äcklet men icke. 


röker fyra cigaretter i rad, inget gör mig glad

Såhär såg jag ut igår när jag drack vin och lyssnade på vinylskivor med Jakob, innan vi drog till debaser hornstull strand. En mycket trevlig kväll och jag hade nästan ingen ångest alls. Nu är jag megabakis men Veronica Maggio gör det hela lite enklare. 

himlen är tung av sorgKänner mig lite borta, men det är både mysigt och bra, för då slipper jag känna lite. Stesolid och Lyrica, en Brooklyn Lager och kedjerökning. Det svider i ögonen, tårarna är nära, vill ha mer push - känna lycka i en minut är så himla värt det. Jag vill ha Therese här, jag vill ha alla mina vänner samlade på ett och samma ställe, jag vill vara lycklig. 

skinny

känner mig smal och fin för idag fick jag på mig min favoritkjol från American Apparel. Och om ett tag ska jag dricka öl med min bästa Lina. 

Genesis

 
känner mig nästan smutsig av ångest. känner mig tjock som åt, även om det var sallad, men ändå. det ska iallafall bli skönt att träffa Johanna och se vad hon har att säga om Asperger-utredningen. 
Och så avskyr jag alla stargate-serier som går på 6an hela tiden. kan det bli tråkigare? tror inte det. 

det är fest hos mig ikväll och hela världen är min

Hej! Såhär kan man se ut när man ska ha fest, katten är kelig och jag har haft en bra dag i skolan. 

alla dom som jag känner är fulla av lögner


kände mig otroligt fab igår när det var fest på min skola och när jag träffade Lina och Emelie efteråt. Hade en oerhört fin kväll, och snart kommer Lina över med jäger och öl, bra grej! Förövrigt så är jag lite småkär i mina lösögonfransar. Vill ha de hela tiden! Och så sov jag ända till klockan två idag, det behövdes verkligen. 
 

Hörrödu, hörrö hur ere merej?

Veronicas nya skiva är verkligen asbra. Ikväll är det fest på min skola med temat "mad science", och sen ska jag träffa min bästa Lina. Lyckades ta mig till skolan idag också, där vi skar ut mönster i linoneum och tryckte på papper. Det var rätt kul faktiskt. Jag behöver plocka undan saker från mitt vardagsrumsbord men jag orkar verkligen inte. Är trött och orkeslös, ska snart klistra på mina lösögonfransar och bli fin. 

smoke my dreams away

har sån satans skolångest igen, kan någon beretta varför jag har det? jag GILLAR ju min skola, och jag har snälla vänner där. Och jag har även klarat av att gå i nästan en hel vecka! Var bara borta i Måndags, och förmodligen ska jag dit nästa måndag med men alla har ju kommit så långt i lera och jag vet ingenting... Nej vad jag svamlar, det är bäst att jag sluta nu. adieu 

behöver


 
försöker dämpa ångesten med öl och stesolid, det går inte så bra. Önskar jag hade någon att krama, behöver det nu. 

Ångest

Hej! Skolan var helt okej, ritade stilleben på förmiddagen och efter lunch hade vi kroki. Det går bättre och bättre, men ångesten gnager i mig ändå. Det går liksom inte att distrahera oavsett hur fin jag gör mig för att få självkänslan att hoppa upp lite, eller hur mycket jag försöker trycka undan den. Det är förbaskat svårt. 

RSS 2.0