Typ.


Lyssnar på the Smiths och känner mig allmänt indie/fashion. Ska iväg till mor min nu och fira nyår i Trosa. Det blir lugnt och mysigt. 


Oh my.

Är lite nervös för jag ska på min första internet dejt om ett par timmar. Vad ska jag prata om? Behöver typ små kort där det står vad jag ska säga eller nåt. Usch, är så dålig på sånthärnt men jag hoppas det går bra!  


fotografiska

 
 

ok idag var jag och min dryga syster på fotografiska. fantastiska utställningar av Elliot Erwitt och Paolo Roversi. och jag gillade sistnämda bäst pga det är såna foton jag vill ta r framtiden. Vill bli lika duktig och en dag se folk stå på kö på fotografiska för att tänka "åh. jag önskar jag var som hon!" Och GUD vad jag lät självgod men får man inte drömma kanske? jo. precis, så käften. adieu


äcklet

 


"Jadå, allt är bra"
Har blivit så fruktansvärt bra på att ljuga och på att spela. Det är ingen i hela världen som vet att jag vill ta livet av mig, ingen som vet hur mycket jag önskar jag hade modet att ta steget och ta en överdos eller skära upp handlederna. Det kommer ändå aldrig bli något av mig, jag är bara en värdelös piece of shit och en fucking äcklig bitch. FYFAN FÖR MIG - usch.

lyrica

weei har äntligen fått min medicin som jag varit utan i tre dagar. Har haft dödlig ångest och skadat mig själv, men nu ska ångesten bli hanterbar! Och tack vare voxran så har hungekänslorna fårn zyprexan försvunnit, vilket känns så himla bra. Och sen var det bestämt. Att imorgon pratar jag med rektorn om att hoppa av skolan, är alldeles för trasig för att plugga nu, vilket är hemskt synd eftersom jag tycker det är så roligt men jag är så psykiskt instabil att det inte finns. ska försöka äta något nu... usch. 

som vatten


Känner mig oerhört deprimerad, värdelös, urusel, dumihuvudet. Mina lyrica är slut och jag får varken tag på min psykolog eller läkare... har sån jävla ångest över det.  Mina ögon, jag har så ont. 

There is a place i call sorrow


Bästa BD-väskan och bästa creepers är på. Jag är hos pappa och snusar för att då bort det oerhörda röksuget. Letar febrilt efter mina stilnoct, jagmenar hur lyckas man?! 

RSS 2.0